22 januari 2013

Gisteren voelde ik me wat zwakjes en dat bleek ook uiteindelijk aan mijn temperatuur, ik had koorts. Iedereen in paniek gelijk, heel lief natuurlijk ;-)  Maar ik was niet van plan om naar het ziekenhuis te gaan (moet officieel wel) ivm de sneeuw en de gladheid. Dus na aandringen wel braaf even gebeld en ik mocht dan thuis blijven als ik beloofde me wel te melden als ik me zieker ging voelen of als de temperatuur omhoog ging, dit omdat ik net uit mijn beenmergdepressie aan het klimmen ben en dan willen ze mijn bloedlichaampjes controleren enzo.

Gelukkig na 2 molletjes zakte de temperatuur langzaam en vandaag (zelfs zonder molletjes) is hij weer normaal. Voel me nog wel wat zwakjes, maar niet meer zoals gisteren gelukkig.

Vanmiddag nog effe een bizare bloedneus gehad, leek wel of het bloed regende. Denk dat mijn neus aan het ontdooien was ofzo haha  Gelukkig vriest het weer en is het weer opgehouden ;-)

This entry was posted in Kanker. Bookmark the permalink.