18 januari 2011

Het is een tijdje rustig geweest, maar helaas zijn we inmiddels weer kind aan huis in het ziekenhuis. Vorige week waren mijn tumormarkers opeens behoorlijk verhoogd, dus moest ik weer voor een bottenscan. Vandaag de uitslag gekregen en was niet goed :’(
Donderdag krijg ik weer een scan voor mijn organen, afhankelijk daarvan moet ik weer aan de chemo of een andere hormoonbehandeling. Spannende tijden dus weer en een lekker begin van 2011.

Ook heb ik afgelopen nacht gezellig weer een nachtje in het ziekenhuis geslapen. MijnVAP zat cosmetisch op een hele mooie plek, maar in de praktijk was die niet aan te prikken. Mijn oude VAP is er dus uitgehaald gisteren en heb nu een nieuwe aan de andere kant zitten. Helaas kregen ze me met een roesje niet weg, zelfs niet met een dubbele dosis, dus heb gezellig kunnen ouwehoeren met de chirurg tijdens de operatie ;)

This entry was posted in Kanker. Bookmark the permalink.